Pora na obiad?

Uczniowie klasy I technikum kucharskiego dają dziś popis, a zapachy docierają nawet z ich nowej pracowni...

Przez te mrozy na pewno wszyscy zgłodnieli i nie mogą się doczekać obiadu :)
Na co macie ochotę dziś? - jakoś tak ładnie pachnie od stołówki :)

A uczniowie klasy I technikum żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach praktycznych
przygotowali kluski śląskie z gulaszem wieprzowym, surówkę z gotowanych buraczków z jabłkiem.

Pychota, ale najbardziej rozbraja deser!
Na deser urocze maluśkie beziki...

Nabraliście smaku?

 

50428467_1989460964441396_1830038839876386816_o
50882543_1989460954441397_2027465257974235136_o
51018183_1989461147774711_4967782126305935360_o
50455477_1989461084441384_7196326654883397632_o
50826202_1989461074441385_8316901463703945216_o
50703133_1989461051108054_8647835471319138304_o
50800503_1989460944441398_8365752773915967488_o